Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Meleșcanu NU-i Iorga. Categoric NU!

În 2018, anul Centenarului – 100 de ani de la Marea Unire a românilor și Nașterea Românei Mari -, Administrația Ungariei condusă de extremistul Viktor Orban generează acțiuni șovine, atât direct, cât și prin tentaculele iredentiste din Ținutul Secuiesc.
Este dreptul lui Orban să fie un mare nemernic și un om fără caracter – pentru că așa ne spune Democrația: oamenii au dreptul la opinii și sunt liberi să-și exprime gândurile.
Viktor Orban – premierul extremist al Ungariei
Dar așa cum naționalistul Orban – foarte contestat în Ungaria – are dreptul să emită tâmpenii politice și să terfelească România în numele Democrației, tot așa, la polul opus, ministrul nostru de Externe, Teodor Meleșcanu, are OBLIGAȚIA și DREPTUL să reacționeze imediat la derapajele liderilor Ungariei și la acțiunile șovine ale unor români de etnie maghiară care trăiesc în Ținutul Secuiesc.
Fără să terfelească, doar să spună lucrurilor pe nume!
Cu regret, constatăm că ministrul Meleșcanu NU este un patriot. Ci, așa cum am afirmat cu alte ocazii, este un TRĂDĂTOR și un CORUPT!
Meleșcanu NU este un om de stat care să facă cinste înaltului scaun pe care au stat înaintea sa oameni de caracter.
Meleșcanu ocupă fotoliul de ministru de Externe grație unei asociații malefice politico-mafiote PSD + ALDE + UDMR, NU pentru că ar fi un mare om de stat!
Teodor Meleșcanu – un ministru fără caracter

Să vorbim fățiș, lasând la o parte politica struțului cu capu-n nisip. (…) Ungaria ne cere ca Bucureștiul “să se pună pe terenul realității”, “ispirându-se de ideile epocii”, pentru că altfel “Istoria va cădea cu toată greutatea asupra României (…)”, stă scris la pagina 40 într-o carte de o importanță colosală pentru istoria României – “Ultimele”.

În acest context, iată un RĂSPUNS de pus în ramă în toate școlile din România și în toate ambasadele noastre; un răspuns refuzat nației române de intelectualul ministru de Externe Teodor Meleșcanu:
REALITĂȚILE sunt imensa majoritate românească în ținuturile de peste munți pe care le stăpânește România, plătindu-le cu OPTSUTE de MII de Morminte!
IDEILE EPOCEI la oamenii cuminți sunt dreptul de a trăi al fiecărui popor pe pământul pe care-l muncește!
Iar cum CADE GREU ISTORIEI asupra țărilor o arată întreg procesul de iremediabilă lichidare a Ungariei supranaționaliste, căreia i-a urmat un stat național, cu care, ca și cu ungurii de la noi, dorim a trăi în relații de perfectă omenie, oricât s-ar luneca în VORBE (și fapte n.r.) oameni cari-și uită RESPONSABILITĂȚILE!”
Nicolae Iorga – Ce oameni politici a născut România, ce putori avortate am put să aducem acum la Putere din cauza inculturii care ne-a otrăvit mințile!
NU umilul jurnalist îi cere ministrului Meleșcanu să ofere acest răspuns RĂSPICAT iredentiștilor maghiari și șovinilor din Ținutul Secuiesc coordonați de Viktor Orban, ci MARELE OM de STAT, istoricul Nicolae Iorga!
Sub titlul “Istoria Răspunde Pretențiilor”, Nicolae Iorga publica un editorial – din care am reprodus câteva pasaje – în revista “Neamul românesc”, în data de 28 noiembrie 1939, ca răspuns la atacul ministrului de Externe al Ungariei din acele vremuri – atacuri iredentiste aruncate asupra României Mari.