Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Barna: Rezultatele exit-poll-urilor ne încurajează; rămânem optimiști, încă se votează

Dan Barna, candidatul pentru prezidențiale al Alianței USR PLUS,  a declarat duminică seara, după închiderea urnelor, că rezultatele exit-poll-urilor îl încurajează și rămâne optimist, pentru că încă se votează în Diaspora.

“Am văzut rezultatele exit-poll-urilor, ne încurajează, rămânem optimiști, încrezători, pentru că încă se votează. Mulțumesc diasporei pentru mesajul transmis. Le cer colegilor din secțiile de votare să fie atenți la numărarea voturilor. Fac apel la toți colegii să vegheze fiecare dintre voturi, să nu ridice ochii decât atunci când buletinele sunt sigilate. Este o șansă mare pentru România și am dovedit în această campanie că oamenii obișnuiți se pot lupta cu vechea clasă politică și viitorul este al nostru”, a spus Barna.

Potrivit exit-poll-urilor IRES de duminică de la ora 20.00, prezentate la ora 21.00, după închiderea urnelor, Klaus Iohannis a obținut 38,7%, Viorica Dăncilă 22% și Dan Barna 16,1%, însă bătălia pentru turul 2 se va da pe voturile din Diaspora.

Prezența finală în primul tur de scrutin a fost de 47,66%, peste 8,6 milioane de români prezentându-se la urne.

Prezidențiale 2019: Prezența la vot a fost de 47,66%. Vezi în TlMP REAL!
27 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv