Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Băsescu, despre decizia CNSAS: “Colaborare, colaborare, dar nu există angajament!”

Traian Băsescu a declarat vineri, la o zi după decizia CNSAS de a se adresa instanței de judecată pentru a constata că acesta a colaborat cu Securitatea, că va avea o poziţie publică despre  după ce va vedea dosarul.

 

„Sunt la a cincea adeverinţă. Înţeleg că colaborare, colaborare, dar nu există un angajament. O să mă duc la instanţă să văd dosarul şi după aceea voi avea o poziţie publică”, a spus Traian Băsescu într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi.

După ce i-a eliberat 4 adeverințe de necolaborare cu Securitatea, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității se sucește:

CNSAS cere instanței să constate că Băsescu a colaborat cu Securitatea
46 Shares