Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București, așteptată să decidă dacă Băsescu a colaborat cu Securitatea / POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Băsescu: Legalizarea prostituției este soluția pentru reducerea traficului de carne vie

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, joi seară, la B1Tv, că ”este momentul ca legalizarea prostituției să fie repusă în discuție ca soluție pentru reducerea traficului de carne vie”.

Băsescu s-a eferit, în contezt, la cazul Caracal și la înăsprirea pedepselor propuse de PSD, printr-o ordonanță de urgență lansată în dezbatere publică de ministrul Justiției Ana Birchall.

Traian băsescu, actual europarlamentar din partea PMP, a arătat că discuția este mai veche, la fel ca și ”lașitatea politicienilor” care nu își asumă o eventuală revoltă a Bisericii Ortodoxe Române. Traian Băsescu a declarat că din cauza lașității politicienilor ”mii de fete sunt sacrificate” și că dacă prostituția ar fi legalizată, fetele traficate ”nu vor mai fi pe mâna peștilor, ci pe mâna statului”.

Fostul președinte a dat exemplele Belgiei și Germaniei, unde prostituția este legalizată și ”nu există abuzuri” asupra fetelor care practică prostituția, datorită existenței unui cadru legal.

619 Shares