KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Băsescu, mesaj pentru Firea: “Scoate asistaţii social la deszăpezire”

Capitala se află în aceste momente sub un strat gros de zăpadă, din cauza ninsorii abundente care s-a abătut asupra Bucureştiului în ultimele aproape 24 de ore.

traian-basescu_mare 2

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a încercat să rezolve problema deszăpezirii apelând inclusiv la deţinuţi şi la sportivii care cu contract cu CSM Bucureşti, deci care practic sunt angajaţi ai Primăriei.

Mişcarea nu a fost una tocmai de succes în condiţiile în care majoritatea bucureştenilor, motivat sau nu, s-au plâns de condiţiile din trafic.

Traian Băsescu, fost preşedinte al României şi fost primar al Capitalei, a venit cu un mesaj ferm la adresa Gabrielei Firea, mesaj prin care îi recomandă să-i scoată la deszăpezire inclusiv pe asistaţii social care primesc bani frumoşi de la stat.

“Dar asistaţii social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la câţiva puşcăriaşi, jandarmi, sportivi şi militari pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistaţi sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente şi sume de la bugetul statului? Sau aceştia sunt votanţii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjaţi? Oricum, deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat şi din lopată”, a fost mesajul postat de Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.