Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 

Cioloș: E prima bătălie. Să ne pregătim pentru cele care urmează. Vin prezidențialele, localele și parlamentarele

Liderul PLUS, Dacian Cioloș – primul pe lista candidaților Alianței 2020 USR PLUS, care s-a clasat pe locul 2 la europarlamentare, cu circa 22%, potrivit rezultatelor parțiale – are speranțe mari de la următoarele 3 runde de alegeri, el nominalizând și prezidențialele din noiembrie. 

Iată ce a scris Dacian Cioloș pe Facebook: 
 
“Ce am obținut împreună în aceste zile este primul pas în construirea unui proiect pentru România. Ne vom pregăti pentru alegerile prezidențiale, dar mai ales pentru a confirma împreună acest rezultat la alegerile locale și apoi pentru un parlament al României reîmprospătat.
 
Vom merge în Parlamentul European pentru a reprezenta drepturile și interesele tuturor cetățenilor României, fără excepție.
 
Noi vrem să construim punți între comunități. Nu dorim să adâncim faliile dintre cetățenii acestei țări.
 
Nu vă temeți și nu lăsați ca teama să trezească sentimente de ostilitate.
 
Vom lucra în Uniunea Europeană pentru proiecte care să asigure dezvoltarea tuturor regiunilor. Avem un drum lung de parcurs împreună, dar suntem plini de speranță.
 
Suntem performerii acestor alegeri în întreaga Europa. Am demonstrat că se poate și că suntem sufletul unei noi construcții care va include întregul continent.
 
E prima bătălie. Să ne pregătim pentru cele care urmează. Vin prezidențialele, localele și parlamentarele. Urmează un ciclu excepțional pentru România”.
 
58 Shares