KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare a lui Kovesi / Solicitarea a fost transmisă către CSM şi preşedintelui României / POLITICĂ: Kelemen Hunor (UDMR) a sărit în ajutorul ministruluin Justiției / El consideră că “era imposibil să ajungi la altă concluzie”

Breaking News:
 

De ce nu amână Dragnea Legile Justiţiei: Din respect pentru Maiestatea Sa nu îmi permit să comentez

Liderul PSD Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a declarat miercuri, întrebat de ce nu a amânat modificările la Legile Justiţiei, după decesul Regelui Mihai, liderul PSD a spus că nu îşi permite să comenteze acest lucru.

„Eu chiar nu îmi permit – din respect nu îmi permit, pentru Maiestatea Sa, să comentez chestia asta. Cum poate cineva să condiţioneze o discuţie, o dezbatere despre legi de acel eveniment nefericit de ieri?”, a susţinut Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este mulţumit de modificările pachetului de legi privind Justiția, el a răspuns că aceasta depinde de modul în care va fi reglementată în plen răspunderea magistraţilor.

„Să vedem cum se rezolvă cu răspunderea magistraţilor”, a spus Dragnea.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.