Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: Dragnea vorbește la scenă deschisă despre amnistie și grațiere / Tudorel Toader ne liniștește însă că aceasta ar fi ultima soluție / ACTUALITATE: Zeci de mii de români rămân fără curent electric și în a treia zi / 

Breaking News:
 

Dobrovolschi, mesaj de la Iohannis: Statul paralel este o invenție a celor care au probleme cu Justiția.

“În România nu există un stat paralel; această formulare este o invenție a celor care au probleme cu Justiția”, a transmis marți președintele Klaus Iohannis, prin purtătorul său de cuvânt Mădălina Dobrovolschi.

“Președintele Klaus Iohannis își dorește o justiție puternică și independentă.Un beneficiar real al unui sistem sănătos atunci când vorbim despre stat de drept și Justiție independentă nu poate fi decât societatea. Societatea este cea care beneficiază atunci când statul de drept funcționează așa cum trebuie și când avem o Justiție independentă. Mai mult de atât nu am de adăugat”, a mai spus Dobrovolschi.

Întrebată dacă a existat o discuție oficială între președintele Klaus Iohannis și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ea a răspuns că dacă ar fi fost, aceasta s-ar fi aflat pe agenda publică.

Dobrovolschi nu a dorit să facă comentarii pe marginea declarațiilor lui Liviu Dragnea la adresa șefului SPP, Lucian Pahonțu, pe care l-a făcut “curier”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după ce DNA a început urmărirea sa penală în cel de-al treilea dosar (dosarul privind privatizarea Tel Drum și fraudarea a 21 milioane euro din fonduri europene că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar “făcut”, acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis.