Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Nicușor Dan a intrat în cursa internă a USR pentru candidatura la șefia Primăriei Capitalei / JUSTIȚIE: Anchetatorii reconstituie, timp de două zile, crimele din Caracal / Dincă a fost mutat la arestul IPJ Olt / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara de miercuri până vineri /

Breaking News:
 
Liderul PSD pune presiune pe judecătorii ÎCCJ care vor pronunța luni, 27 mai, sentința definitivă în dosarul "Bombonica"

Dragnea nu așteaptă sentința definitivă: “PSD anunță duminică seară candidatul la prezidențiale”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni la închisoare cu executare, nu așteaptă sentința definitivă, ce va fi pronunțată de Instanța supremă luni, 27 mai, ci va anunța chiar duminică seară candidatul pentru prezidențialele din noiembrie.

Întrebat marți, într-un interviu la Adevarul Live, dacă s-a hotârât să candideze la președinție, Liviu Dragnea a spus: ”După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”.
 
El a sugerat că va candida: “Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă”.
 
“Eu nu sunt Cassandra. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”, a argumentat liderul PSD. 
 
În acest fel, Dragnea va pune presiune pe judecătorii ÎCCJ, pe care îi va acuza că îl condamnă nu pe liderul PSD, ci ditamai candidat la Președinție al celui mai mare partid din România.
 
În sondaje, Dragnea este cel mai prost cotat dintre toți candidații care și-au anunțat sau doar au sugerat că vor intra în cursă.
 
Astfel, potrivit ultimului sondaj IMAS, actualul şef al statului se află pe primul loc cu 42,7%, de două ori şi ceva mai mult decât următorul candidat, Călin Popescu Tăriceanu, de la ALDE, 18,3%.
 
Pe locul 3 s-ar situa Victor Ponta, de la Pro România: 14,5 procente. Iar 10 sau mai puţine procente ar avea – în ordine descrescătoare – Dacian Cioloş (10%), Liviu Dragnea (8,7), Dan Barna (2,5), Eugen Tomac (2,2) şi Kelemen Hunor (1.2).
1K Shares