Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

AEP: Rezultate parțiale la prezidențiale: Iohannis 36,91% și Dăncilă 23,45%/ PNL vs PSD în turul 2 / 

Breaking News:
 

După PSD-ALDE, și PNL îl susține pe Isărescu pentru un nou mandat la șefia BNR

După anunțul de luni al lui Călin Popescu Tăriceanu, că PSD-ALDE îl susține pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, conducerea PNL a decis, marți, același lucru.

“Biroul Executiv a hotărât în unanimitate susţinerea pentru funcţia de guvernator a domnului Mugur Isărescu şi am dat termen până joi colegilor care vor să-şi depună candidatura pentru un loc în conducerea Băncii Naţionale să şi-o depună până joi, la orele 24,00. În funcţie de negocierile care se vor purta şi de numărul de reprezentanţi pe care PNL va putea să-i nominalizeze, vom decide lunea viitoare cine sunt candidaţii PNL”, a declarat Orban, după Biroul Executiv al PNL.

Totodată, PNL o susţine pe Maria Moţa pentru un loc în Colegiul CNCD.
 
În schimb, PNL îl susține pe Ekstein Kovacs pentru postul de Avocat al Poporului, funcție vizată de ALDE pentru Renate Weber, care este susținută de PSD, în coaliție.
 
“În ceea ce priveşte CNCD, am decis susţinerea în continuare a Mariei Moţa, care a fost candidatul PNL pentru poziţia care noi considerăm că aparţine PNL, pentru că este urmare a vacantării unui post care a fost deţinut de PNL. În ceea ce priveşte chestiunea Avocatului Poporului, deja avem o decizie luată alături de ceilalţi parteneri din Opoziţie, iar în ceea ce priveşte ANRE, este un post care a aparţinut PSD şi noi nu putem să depunem candidat”, a spus Orban.
107 Shares