Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Iliescu, ţintuit la pat. A suferit o entorsă

Întreaga asistenţă a remarcat, la ceremonia dedicată Zilei Naţionale a României, absenţa fostului preşedinte Ion Iliescu.

Apropiaţii acestuia au anunţat, conform stirilekanald.ro, că Iliescu va lipsi şi de la evenimentele organizate cu ocazia înmormântării Regelui Mihai I al României.

Motivul este unul uluitor. La 87 de ani, Iliescu a suferit o accidentare la picior, alegându-se cu o entorsă care l-a ţintuit la pat. Teoretic, problema medicală nu este una atât de grav, dar, ţinând cont de vârsta înaintată a lui Iliescu, medicii vor să evite apariţia unor complicaţii.

Conform sursei amintite, piciorul lui Iliescu s-a umflat extrem de tare, astfel că fostul preşedinte al României nu poate călca în piciorul respectiv.