KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Sentința definitivă în dosarul lui Mircea și Vlad Cosma a fost amânată/ Luni, 26 martie, vom afla verdictul Completului de 5 judecători / :a prima instanță, Mircea Cosma a fost condamnat la 8 ani de închisoare / Vlad Cosma a primit 5 ani

Breaking News:
 

Iliescu, ţintuit la pat. A suferit o entorsă

Întreaga asistenţă a remarcat, la ceremonia dedicată Zilei Naţionale a României, absenţa fostului preşedinte Ion Iliescu.

Apropiaţii acestuia au anunţat, conform stirilekanald.ro, că Iliescu va lipsi şi de la evenimentele organizate cu ocazia înmormântării Regelui Mihai I al României.

Motivul este unul uluitor. La 87 de ani, Iliescu a suferit o accidentare la picior, alegându-se cu o entorsă care l-a ţintuit la pat. Teoretic, problema medicală nu este una atât de grav, dar, ţinând cont de vârsta înaintată a lui Iliescu, medicii vor să evite apariţia unor complicaţii.

Conform sursei amintite, piciorul lui Iliescu s-a umflat extrem de tare, astfel că fostul preşedinte al României nu poate călca în piciorul respectiv.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.