KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTITIE: Ministrul Tudorel Toader este așteptat să anunțe dacă depune la CCR sesizarea pe tema lui Kovesi

Breaking News:
 

Ioan Mircea Paşcu, atac dur la Firea: “E favorită la prezidenţiale? Bazându-ne pe ce?”

A preluat de mai puţin de un an Primăria Bucureşti şi Gabriela Firea este deja creditată drept mare favorită la alegerile prezidenţiale din 2019.

Reale sau false, cert este că au apărut deja sondaje care anunţă că Firea se bucură de o credibilitate mai mare decât cea a actualului şef al statului, Klaus Iohannis, şi că România este pregătită să aibă un preşedinte femeie.

Totuşi, parcursul Gabrielei Firea este contestat inclusiv de voci importante din Partidul Social Democrat, aceeaşi formaţiune politică ce a propulsat-o pe Firea în fruntea Primăriei Bucureşti.

Europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu susţine că nu înţelege pe ce se bazează lumea când spune că Gabriela Firea ar putea câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

“Din ce am văzut până acum, pot spune că măsurile pe care le-a luat sunt total eronate şi că pare sufocată de ceea ce presupune conducerea Primăriei Bucureşti. Îşi compromite imaginea de politician. Cred că putea să găsească alte modalităţi prin care să-şi diminueze popularitatea. E favorită la prezidenţiale? Bazându-de pe ce?”, a fost mesajul transmis de Ioan Mircea Paşcu.

Europarlamentarul este nemulţumit în special de măsura luată de Gabriela Firea vizavi de traficul din Bucureşti: “În Bucureşti, circulaţia este sufocată. Şi cred că va deveni şi mai sufocată din momentul în care vor intra în funcţiune benzile pentru transport în comun solicitate de doamna Firea. Cred că va fi un haos total”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.