Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tăriceanu așteaptă sentința definitivă a ÎCCJ în dosarul mărturiei mincinoase și favorizării infractorului / EXTERNE: Actorul de comedie Zelenski a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina / POLITICĂ: Șeful DGA o acuză pe Carmen Dan că a mințit la debarcarea lui Tudose / 

Breaking News:
 

Iordache: A fost o zi tristă în Parlament. Au încălcat Regulamentul și Constituția

Florin Iordache a declarat miercuri, după ce PNL, USR, PMP și Minoritățile au votat demiterea acestuia din funcția de vicepreședinte al acestui for, și a lui Liviu dragnea din cea de președinte, că “a fost o zi tristă în Parlament”.

“A fost o zi tristă în Parlament. Din dorința de a suspenda una-două persoane, s-a încălcat regulamentul Camerei Deputaților. Eu înțeleg un joc democratic, dar toate acestea trebuie să respecte Constitutia, regulamentul și niște legi de organizare”, a declarat Iordache.
 
Întrebat de ce PSD+ALDE nu au avut majoritate, e la susținut că “în niciun caz” nu există o astfel de situație, dar a invocat lipsa miniștrilor, care se află la Bruxelles. Însă Puterea nu mai deține majoritatea, după migrarea la partidul lui Victor Ponta a 4 deputați, în cursul zilei de luni.
 
El a susținut că nu putea supune votului un proiect de hotărâre cu încălcarea regulamentului Camerei – care a fost modificat strategic de Dragnea și prevede că ordinea de zi se poate modifica cu acordul tuturor liderilor grupurilor.
 
Iordache a acuzat opoziția că a făcut un simulacru de sedință, susținând că atunci când el a cerut vot parlamentarii opoziției și-au scos cartelele și au plecat.

 

Însă deputații PNL, USR și PMP au declarat că nu au încredere în sistemul de vot electronic, așa că au votat cu mâinile ridicate – și au avut majoritate de voturi – demiterea lui Dragnea și a lui Iordache de la șefia Camerei.

Scandal în Camera Deputaților, unde PSD și ALDE au pierdut majoritatea. Iordache s-a lipit de scaun
90 Shares