Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Lansat pe vremuri de Relu Fenechiu, Tudorel Toader se dezice de PNL: În 2016 am declinat propunerea de a candida pentru un post de deputat sau senator

Ministrul Justiției, Tudorel Toader se dezice de PNL, după ce a fost lansat pe vremuri de liberalul de frunte – actual condamnat penal -Relu Fenechiu și votat în Camera Deputaților pentru funcția de judecător al Curții Constituționale a României (CCR), pe care a deținut-o timp de 10 ani, cu un an în plus față de cât prevede legea.

Toader, a scris miercuri noapte pe Facebook că, în 2016, a refuzat oferta făcută de PNL de a candida din partea partidului condus atunbci de Alina Gorghiu pentru un mandat de senator sau deputat.

”Nu am „negociat” demnitatea de ministru al justiției cu reprezentații PNL sau din altă formațiune politică. În toamna anului 2016 am declinat propunerea primită, în mod repetat, de la conducerea partidului, de a candida pentru un post de deputat sau senator. Îmi era oferită prima poziție pe lista de candidați, de la deputați sau senatori, din Iași sau din Vrancea”, a scris Toader pe Facebook.

“Am acceptat propunerea primită din partea alianței de guvernare, de a prelua portofoliul de la Ministerul Justiției!”, a adăugat el.

Toader a fost numit ministru al Justiției începând cu luna februarie 2017, la propunerea ALDE, după demisia lui Florin Iordache, autorul scandaloasei OUG 13, care a stârnit ele mai mari proteste de stradă din perioada post-decembristă.

Toader a fost judecător la Curtea Constituțională din anul 2006 până în 2016, fiind numit de Camera Deputaților la propunerea PNL, partid care atunci era condus de Călin Popescu Tăriceanu.

29 Shares