Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la simularea Evaluării Naționale: Numai 53% dintre elevi au luat note de trecere / 

Breaking News:
 

Ponta trage un semnal de alarmă: “Dacă Dragnea va fi condamnat, va arunca țara în aer”

Pe 21 iunie ar urma să se dea un verdict în celebrul dosar în care Liviu Dragnea este acuzat că s-a folosit de influența avută pentru a angaja la DGASPC Teleorman două femei care, de fapt, lucrau pentru PSD Teleorman, organizație condusă atunci de însuși Dragnea.

Dosarul este cunoscut drept dosarul Bombonica, pentru că Dragnea este implicat alături de Bombonica Prodana, fosta lui soție și angajată la DGASPC Teleorman.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au solicitat, la ultimul termen, 7 ani și 6 luni de închisoare pentru acest caz, dar și anularea suspendării pedepsei încasate de Dragnea în dosarul Referendumul, de teamă că liderul PSD va fugi din țară.

Însă fostul premier Victor Ponta este convins că Dragnea nu are niciun interes să fugă. Actualul lider al Partidului Pro România mizează pe un scenariu conform căruia “dacă Dragnea este condamnat, va arunca țara în aer. El deocamdată speră să-i iasă blatul și să fie achitat. Dar dacă va fi condamnat, nu știu ce se va întâmplă. Probabil va începe să toarne totul despre colaboratorii săi din Servicii și nu numai”.

Delegat să lucreze la Comisia de abuzuri, Ponta consideră că merita mai mult, “după patru mandate de deputat și unul de prim-ministru”, și anunță că “mă voi ocupa de abuzuri, dar în special de cele comise de domnul Dragnea și de oamenii lui”.