Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 
"Epidemia de minciună vărsată de CNAIR" face o nouă victimă, după ce i-a căzut în plasă Tăriceanu

Rovana a preluat “fără rușine și fără să gândească” minciunile CNAIR

La dezbaterea bugetului de stat, Rovana Plumb a promis: “Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce privește autostrăzile 180 de kilometri”!

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, s-a lăudat luni în Parlament, la comisiile de buget-finanțe, că în 2019 vor fi construiți 180 km de autostradă, dar a fost taxată aspru de Asociația Pro Infrastructură.

Iată mesajul postat pe Facebook de reprezentanții asociației:

“După Călin Popescu Tăriceanu săptămâna trecută, astăzi epidemia de minciună sfruntată vărsată de CNAIR și preluată fără niciun fel de filtru de “liderii” politici face o nouă victimă: Rovana Plumb, “ministrul” interimar al Transporturilor.

La dezbaterea bugetului de stat, Rovana Plumb promite fără responsabilitate, fără rușine și fără să gândească: “Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce privește autostrăzile 180 de kilometri”.

Se promite inaugurarea inclusiv a unor tronsoane unde nici nu s-au început lucrările în teren, iar termenele contractuale de proiectare și execuție sunt de 19 luni (A3 Borș-Biharia), 24 luni (A3 Râșnov-Cristian) sau 3 ani (A7 Centura Bacău și DX12 Craiova-Slatina).

Se va întâmpla ceva la final de 2019 când, EVIDENT, declarațiile sforăitoare de acum se vor dovedi că sunt doar promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane și minciuni gogonate? NU, NIMIC! Deoarece nimeni nu-i trage la răspundere pe acești indivizi care nu au pic de jenă sau limite ale bunului simț.

Așa cum am explicat în 8 ianuarie (link: http://bit.ly/2HK5qyq), scenariul realist ne indică 43,28 km noi de autostradă în 2019, iar cel foarte optimist 69,18 km”.

95 Shares