Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban / “Să vedem ce se întâmplă luni și marți în Parlament cu inițiativele legislative prioritare” / 

Breaking News:
 

UPDATE! Senator PMP, adus cu Salvarea să voteze moțiunea de cenzură

UPDATE ora 12.30: Au existat voci că aș trăda partidul și am vrut să dovedesc că nu e așa”, a declarat senatorul Vasile Lungu, la intrarea în sala de plen, adus într-un scaun cu rotile de un brancandier.

Lungu a spus că a fost internat la spitalul municipal din Cluj-Napoca, iar medicii l-au obligat să dea două declarații potrivit cărora este conștient de riscurile la care se expune părăsind unitatea medicală.

”După moţiune mă întorc la Cluj, pentru operaţie. Am decalat-o cu o zi”, a mai precizat parlamentarul.

Un senator PMP a fost adus cu ambulanța de la spital, joi, ca să voteze moțiunea de cenzură pentru căderea Guvernului Dăncilă.

Este vorba despre Vasile Cristian Lungu, internat pentru a efectua o intervenție chirurgicală.

”Avem un coleg care era programat să fie operat astăzi, domnul senator Lungu, și a solicitat pe proprie răspundere să vină și îl va aduce ambulanța chiar în momentul votului. Înțelegem miza și responsabilotatea care ne revine în acest moment important”, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, înainte de ședința de plen în care va fi dezbătută și votată moțiunea.

Tomac a precizat că sunt prezenți toți parlamentarii PMP și vor vota la vedere pentru căderea Guvernului Dăncilă. 

1 Shares