KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Sentința definitivă în dosarul lui Mircea și Vlad Cosma a fost amânată/ Luni, 26 martie, vom afla verdictul Completului de 5 judecători / :a prima instanță, Mircea Cosma a fost condamnat la 8 ani de închisoare / Vlad Cosma a primit 5 ani

Breaking News:
 

Au apărut primele imagini cu modul în care va arăta mega-moscheea din Bucureşti (FOTO)

Autoritatea afacerilor religioase din Turcia a dat publicităţii primele imagini cu mega-moscheea ridicată la Bucureşti.

Instituţia respectivă va fi ridicată pe Bulevardul Expoziţiei, la nr. 22-30, aproximativ vizavi de campusul Facultăţii de Agronomie, lângă Romexpo şi la doi paşi de centrul Capitalei sau de Biserica Caşin.

Proiectul a fost demarat în urmă cu mai mulţi ani şi este unul extrem de controversat, în condiţiile în care mulţi bucureşteni se tem că această moschee va atrage islamişti care să aibă în plan organizarea de atacuri teroriste, dar au existat şi voci care s-au plâns că, la schimb, România a primit doar posibilitatea ridicării unei mici biserici în Turcia.

În plus, proiectul este controversat şi din cauza valorii terenului, una extrem de ridicată fiind vorba în special de apropierea de câteva dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Capitalei.

Mega-moscheea ar urma să aibă 1.500 de locuri şi să fie înconjurată de salon multifuncţional, bibliotecă, săli de conferinţe, cantină, locuinţe de serviciu, camere pentru oaspeţi, local pentru tineri şi centru fitness.

Proiectul ar urma să fie finalizat până la sfârşitul acestui an când se şi speră la demararea lucrărilor de construire.

Interesant este că lângă mega-moschee va fi ridicat şi sediul Marii Loji Naţionale a masonilor din România.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.