Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

Avertizare meteo de vreme rea. Vin ploi moderate cantitativ

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis, luni, o avertizare meteo de vreme rea.

Avertizarea este valabilă de luni, 12 martie, de la ora 16.00 și până miercuri, 14 martie, la ora 08.00 și vizează întreg teritoriul.

Conform specialiștilor ANM, în intervalul menționat temporar va ploua, la început în jumătatea de vest a țării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice și centrale. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în după-amiaza zilei de luni (12 martie) și în noaptea de luni spre marți (12/13 martie).

La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp și izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova, precum și în zona montană, 30-35 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie își asumă posibilitatea de a actualiza prezentul mesaj.