Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Dan Șova așteaptă sentința definitivă în dosarul CET Govora / La prima instanță a fost condamnat la 3 ani cu executare / CSM: Decizie amânată în cazul neprezentării lui Kovesi la Comisia Florea

Breaking News:
 

Avertizare meteo de vreme rea. Vin ploi moderate cantitativ

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis, luni, o avertizare meteo de vreme rea.

Avertizarea este valabilă de luni, 12 martie, de la ora 16.00 și până miercuri, 14 martie, la ora 08.00 și vizează întreg teritoriul.

Conform specialiștilor ANM, în intervalul menționat temporar va ploua, la început în jumătatea de vest a țării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice și centrale. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în după-amiaza zilei de luni (12 martie) și în noaptea de luni spre marți (12/13 martie).

La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp și izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova, precum și în zona montană, 30-35 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie își asumă posibilitatea de a actualiza prezentul mesaj.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.