Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Două fetițe, agresate sexual într-o scară de bloc din Huși

Polițiștii din municipiul Huși sunt în alertă maximă, după ce în cursul zilei de duminică un bărbat a agresat sexual două fetițe de 5 și, respectiv 10 ani.

 

Incidentul s-a petrecut într-o scară de bloc. Din fericire, fetița de 10 ani a avut instinctul de a o smulge pe fetița de 5 ani din brațele individului.

Ulterior, fetița de 10 ani a început să țipe, iar agresorul s-a speriat și a luat-o la fugă. Fetițele sunt încă în stare de șoc și au nevoie de ajutor psihologic.

Agresorul se află încă în libertate. Însă mama uneia dintre fetițe a reușit să ofere informații prețioase polițiștilor care anchetează cazul.

Agresorul ar avea între 25 și 30 de ani, este înalt, slab, iar în momentul atacului purta o bluză de trening albastru închis, iar pe spatele bluzei era desenat un televizor cu două antene.