PENALI: Petre Pitiș și Florea Neda de la Tel Drum, urmăriți penal de DNA / MAE: Trei români au fost răniți în atacul terorist de la Barcelona / Bilanțul victimelor: 13 morți și peste 100 de răniți / Atacul a fost revendicat de ISIS

Breaking News:
 

Examinarea pentru obţinerea permisului auto, suspendată temporar în mai multe judeţe

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere anunţă că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în mai multe judeţe din ţară s-a luat decizia de suspendare temporară a probelor practice pentru obţinerea permisului auto.

sursa foto bzi.ro
sursa foto bzi.ro

S-a luat această decizie din cauza faptului că pe mai multe trasee s-au remarcat probleme din cauza carosabilului extrem de alunecos şi a zăpezii necurăţate, ingrediente care pot duce la producerea unor incidente rutiere.

Totuşi, reprezentanţii Poliţiei Rutiere anunţă că deciziile exacte diferă de la un judeţ la altul, astfel că celor implicaţi în mod direct li se recomandă să verifice direct la sursă situaţia exactă.

Două dintre judeţele în care s-a luat decizia suspendării acestor probe sunt Braşov şi Maramureş. La Braşov erau înscrişi 57 de candidaţi la proba practică, luni, însă ei au fost înştiinţaţi că proba va fi susţinută la o dată ulterioară.

În Maramureş s-a luat decizia suspendării acestor probe pentru cel puţin o săptămână, urmând a fi reluate din 16 ianuarie, dar numai în cazul în care condiţiile meteo vor fi adecvate.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.