PENALI: Dan Voiculescu și Camelia Voiculescu au scăpat de închisoare în dosarul “Șantajul”/ Sorin Alexandrescu, fostul șef al Antena TV Group, a primit 4 ani și 6 luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe Ioan Bendei, șeful RCS-RDS/ DECIZIE: Ilie Carabulea a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul ASF-Carpatica/ Dan Rușanu și Laura Chițoiu au fost achitați/

Breaking News:
 

Examinarea pentru obţinerea permisului auto, suspendată temporar în mai multe judeţe

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere anunţă că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în mai multe judeţe din ţară s-a luat decizia de suspendare temporară a probelor practice pentru obţinerea permisului auto.

sursa foto bzi.ro
sursa foto bzi.ro

S-a luat această decizie din cauza faptului că pe mai multe trasee s-au remarcat probleme din cauza carosabilului extrem de alunecos şi a zăpezii necurăţate, ingrediente care pot duce la producerea unor incidente rutiere.

Totuşi, reprezentanţii Poliţiei Rutiere anunţă că deciziile exacte diferă de la un judeţ la altul, astfel că celor implicaţi în mod direct li se recomandă să verifice direct la sursă situaţia exactă.

Două dintre judeţele în care s-a luat decizia suspendării acestor probe sunt Braşov şi Maramureş. La Braşov erau înscrişi 57 de candidaţi la proba practică, luni, însă ei au fost înştiinţaţi că proba va fi susţinută la o dată ulterioară.

În Maramureş s-a luat decizia suspendării acestor probe pentru cel puţin o săptămână, urmând a fi reluate din 16 ianuarie, dar numai în cazul în care condiţiile meteo vor fi adecvate.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.