Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea își retrage candidatura de la șefia Secției speciale, după ce NU a fost validată / POLITICĂ: Iohannis susține că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă / ”Asumarea răspunderii pe buget este constituțională” / POLITICĂ: Guvernul Orban își asumă săptămâna viitoare răspunderea ”cel puțin pe Legile Justiției” / 

Breaking News:
 

Spațiul aerian al României trece de sub stăpânirea britanică sub cea canadiană

Aflată în imposibilitatea de a-și asigura misiunile de poliție aeriană, după ce toate avioanele MIG au fost oprite la sol, România a apelat la serviciile britanice pentru această operațiune.

Astfel, în ultimele săptămâni, poliția aeriană s-a efectuat deasupra României cu ajutorul militarilor britanici aflați la Baza Mihail Kogălniceanu și care, grație avioanelor Typhoon masate în zonă, au interceptat numeroase amenințări provenite dinspre Rusia.

Totuși, misiunea britanicilor la Constanța s-a încheiat, iar începând de miercuri, oficial, România este la mâna Canadei.

135 de militari canadieni au pus stăpânire pe baza de la Mihail Kogălniceanu și, grație celor cinci aeronave Hornet masate în zonă, vor prelua misiunile de poliție aeriană.

Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie organizată miercuri, chiar la fața locului, și la care au participat ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton, și Viorel Pană, general de flotilă aeriană și șeful Statului Major al Forțelor Aeriene din România.

37 Shares