Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

Vremea se răcește semnificativ. Galben de vânt puternic

Echinocțiul de toamnă (23 septembrie) aduce răcirea accentuată a vremii în jumătatea de nord-vest a țării, iar începând de marți, 25 septembrie, se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8… 10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioada a anului.

Vremea rece va persista până spre sfârșitul săptâmânii, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Totodată, vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu rafale în general de 50…60 km/h şi temporar va ploua la început în vest, în centru şi în nord, apoi local şi în celelalte regiuni.

În zona montană, la altitudini de peste 1.800 m, trecător vor fi precipitaţii mixte.

Prima avertizare Cod Galben de vânt puternic este valabilă luni, între orele 2.00 şi 10.00. Zonele afectate: Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi zona montană.

În regiunile vizate, vântul se va intensifica temporar, cu viteze de 55…65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65…70 km/h. În zona montană vor fi intensificări susţinute ale vântului, cu rafale care pe creste vor depăşi 100…120 km/h.

A doua avertizare Cod Galben de vânt puternic este valabilă tot luni, dar între orele 10.00 – 23.00 și an alte zone: Oltenia, Moldova, Dobrogea, local Muntenia şi Transilvania, precum şi zona montană

Rafelale vor avea viteze de 55…65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp, îndeosebi în sudul Olteniei, vor fi de peste 65…70 km/h.

La munte vântul va continua să sufle tare, cu rafale care pe creste vor depăşi 100…120 km/h.

0 Shares