Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dragnea nu așteaptă sentința definitivă de luni / El își va anunța duminică seară candidatura la prezidențiale / JUSTIȚIE: Mazăre a făcut contestație în anulare la condamnarea de 9 ani de închisoare /

Breaking News:
 

ALT.Crăciun 2018, cu faimosul “Apolodor” al Adei Milea, Dorina Chiriac și Radu Bânzaru

ALT.Crăciun va avea la ediția de anul acesta – a patra – un moment special: faimosul concert – spectacol “Apolodor”, susținut de Ada Milea, Dorina Chiriac și Radu Bânzaru.

Spectacolul, inspirat de „Cartea lui Apolodor” de Gellu Naum, va avea loc joi, 20 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare a ARCUB.

Biletele pentru concertul special Ada Milea de la ALT.Crăciun 2018 pot fi achiziționate online pe arcub.ro și la casa de bilete ARCUB.

 

În perioada 13-21 decembrie, programul shop-urilor ALT.Crăciun din pasajul Gabroveni este zilnic, de la ora 12 la ora 20. ALT.Fashion Shop prezintă o selecție de haine, bijuterii și accesorii create de designeri români.

La ALT.Coffee Shop, vizitatorii ALT.Crăciun își iau porția de dulce, se încălzesc cu băuturi calde și se răsfață cu sucuri naturale, iar ALT.Gift Shop este ticsit de cadouri, accesorii și decorațiuni ale artiștilor adunați sub umbrela Dizainăr.

„Dizainăr, magazinul dedicat exclusiv creației românești, vă invită să explorați idei inedite de cadouri în selecția de anul acesta de la ALT.Crăciun. Cred că un cadou proiectat și produs de cineva de aici, din România, poate transmite mult mai bine căldura sărbătorilor de iarnă decât ceva produs în masă, undeva în Asia,” spune designerul Mihnea Ghilduș, fondator Dizainăr.

La ALT.Crăciun 2018, programul concertelor zilnice din pasajul Gabroveni începe joi, 13 decembrie, cu un playlist format din melodii rock, pop, corale și folk.

De luni până vineri, concertele cu acces gratuit de la ARCUB încep de la ora 19, urmând ca în zilele de weekend, programul muzical ALT.Crăciun să înceapă de la 18.30.

Programul complet al concertelor și designerilor prezenți la ALT.Crăciun 2018 va fi disponibil curând pe www.arcub.ro și pe aplicația ARCUB.

0 Shares