Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” și “Big Little Lies”, marile câștigătoare de la Gala Globurilor de Aur

Duminică seara a avut loc o nouă ediție, a 75-a, a Galei Globurilor de Aur, primul mare eveniment cinematografic al anului.

Au fost premiate cele mai spectaculoase filme și producții de televiziune lansate anul trecut, într-o ceremonie care a avut loc la The Beverly Hilton Hotel, în Beverly Hills, California.

De această dată a fost însă vorba de un eveniment mai sobru decât oricând, majoritatea invitaților adoptând o constumație închisă la culoare în semn de protest față de agresiunile sexuale de la Hollywood care l-au avut în rol principal pe producătorul Harvey Weinstein.

Deși “The Shape of Water”, producția semnată Guillermo del Toro, a avut cele mai multe nominalizări, șapte, marile câștigătoare au fost “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” și “Big Little Lies”, ambele primind câte patru trofee.

“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, peliculă ce îi are în rolurile principale pe Frances McDormand, Woody Harrelson și Sam Rockwell, a obținut premii pentru cel mai bun film dramă, cea mai bună actriță într-o dramă (McDormand), cel mai bun actor într-un rol secundar într-o dramă (Rockwell) și cel mai bun scenariu (Martin McDonagh).

“Big Little Lies”, o serie televizată a celor de la HBO, îi are în rolurile principale pe Nicole Kidman, Reese Witherspoon și Alexander Skarsgard și a obținut premii pentru cea mai bună actriță într-un serial (Kidman), cel mai bun actor în rol secundar într-un serial (Skarsgard), cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial (Laura Dern) și cel mai bun serial sau film de televiziune.

Veteranul Gary Oldman a avut nevoie de mai mult de 40 de ani de activitate pentru a obține un Glob de Aur. A fost premiat pentru modul în care l-a interpretat pe Winston Churchill în drama “Darkest Hour”.

Oprah Winfrey a obținut un premiu onorific “Cecil B. DeMille” și a profitat și ea de ocazie pentru a-și manifesta dezacordul față de mizeria scoasă la iveală de mișcarea #metoo.