Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

A început reînnoirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare de reședință

Primăriile sectoarelor bucureștene au început reînnoirea contractele de închiriere pentru locurile de parcare de reședință, valabile timp de un an.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Operațiunea se derulează până la sfârșitul lunii martie, iar cetățenii care nu o fac își pierd locul de parcare, pe care autoritățile locale le închiriază altora.

În Sectorul 1, posesorii de parcări sunt așteptați la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 (ADP), din B-dul Poligrafiei nr. 4, cu următoarele acte:

– cerere de închiriere (care poate fi descărcată de pe site-ul Primăriei Sectorului 1 www.primariasector1.ro, secțiunea Administrația Domeniului Public, subsecțiunea formulare și documente necesare – Compartimentul Parcaje);

– Actul de identitate (buletin) – original și copie;

– Certificatul de înmatriculare al autoturismului cu ITP la zi – original și copie;

– Certificatul de comodat (dacă este cazul) – original și copie;

– Contractul de leasing (dacă este cazul) – original și copie;

– Certificatul de încadrare în Grad de handicap (dacă este cazul) – original și copie;

– O taxă în valoare de 76,65 de lei/loc/autoturism/an.

Închirierea locurilor de parcare de reşedinţă se face în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului General al Municipiului București (HCGMB) nr. 124/2008 cu privire la strategia de parcare în Municipiul Bucureşti, modificată prin HCGMB nr. 61/2009 și a Regulamentului Intern.

Astfel, atribuirea locurilor în parcările de reşedinţă se face numai cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:

  1. a) nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare/apartament;
  2. b) se pot atribui numai pentru autoturisme cu ITP-ul la zi;
  3. c) se pot atribui numai persoanelor fizice care domiciliază în imobilul respectiv;
  4. d) se pot atribui numai pentru autoturismele proprietate personală, pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de leasing și pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de comodat.

 Pentru prelungirea contractelor sunt necesare Cartea de Identitate și talonul în original.

Programul de lucru este următorul: Luni – 10:00 – 18:00; Marți – 08:15 – 16:30; Miercuri – 08:15 – 16:30; Joi 08:15 – 16:30; Vineri 08:15 – 14:00. Între 13:00 și 13:30 este pauză.

Pentru informații suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Parcaje al ADP Sector 1 la numerele de telefon: 021.319.32.58/53 tasta 2.