Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

Transportatorii se întrec în proteste. Ștefănescu (COTAR): Venim cu 5.000 de mașini în Piața Victoriei

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) anunță, miercuri, că nu anulează protestul anunțat pentru joi, 21 martie, în fața Guvernului.

“Indiferent ce a anuntat Guvernul, în urma protestului organizat astăzi , noi vom ieși în stradă mâine, cu cele 5.000 de mașini din toată țara, pentru a arăta Guvernului că nu ne mai lăsăm păcăliți. Aceeași promisiune ne-a mai stopat acțiunile, trei ani la rând. Până când nu vedem în vigoare OUG promis , cu eliminarea sintagmei “în mod repetat” , cu trecerea activitatii de” rent a car” la Ministerul Transporturilor, nu renunțăm la programul de proteste anunțat”, a precizat Vasile Ștefănescu, președinte COTAR.

„Coloana se va forma din fața Guvernului, până la Casa Presei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, atât în București, cât și pe drumurile naționale, de unde vor veni coloane de mașini din toate regiunile. Dacă nici de această dată nu se  va rezolva problema semnalată de noi, transportatorii rutieri autorizați de persoane, vom organiza un miting de amploare în fiecare săptămână, în perioada următoare. COTAR cere Guvernnului să rezolve cu celeritate această situație și să excludă falșii transportatori de pe drumurile României, așa cum sunt excluși falșii medici, falșii preoți sau falșii avocați, deoarece cei care practică pirateria în transporturi, fără licență și fără autorizație, nu sunt altceva decât falși transportatori de persoane”, a adăugat Vasile Ștefănescu.

5 Shares