Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

VIDEO. Lucrările oprite la Centura Bacău după “inspecția” lui Cuc, reluate

Oprite sâmbătă, la numai o zi după “inspecția” pe șantier a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, lucrările la Centura Bacău – despre care demnitarul a spus că fac parte din Autostrada moldovei – au fost reluate luni, în urma numeroaselor ironii din presă și de pe rețelele de socializare.

Iată precizările Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR):

“Deoarece în spațiul public sunt vehiculate în continuare informații false privind lipsa mobilizării pe santierul Variantei Ocolitoare Bacău, ne vedem nevoiți să precizăm din nou că Spedition UMB are pe acest santier peste 100 de utilaje, încă din data de 8 martie 2019, când au început lucrările.

Precizăm că Spedition UMB a accelerat procesul de proiectare și a finalizat proiectul tehnic după doar 3 luni de la semnarea contractului, ceea ce a permis începerea lucrărilor în șantier mai devreme decât era prevazut în contractul semnat cu CNAIR la sfârșitul anului trecut.

Până la ora actuală, după doar două săptămâni, progresul fizic al lucrărilor a depășit 10 procente.

Spedition UMB are o îndelungată experiență în domeniu și a demonstrat de nenumarate ori seriozitatea și capacitatea constructorilor români de a executa lucrări de cea mai bună calitate.

Precizăm că la momentul vizitei în șantier a ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, (în data de 15 martie 2019) muncitorii și utilejele  constructorului se aflau la lucru. Printre acestea se numără și foreze pentru coloane, care necesită un timp mai îndelungat de montare și de demontare.

În plus, reprezentanții Regionalei Iași a CNAIR , care au monitorizat șantierul și după încheiertea vizitei au raportat că atât utilajele cât și muncitorii au continuat activitatea la punctele de lucru până sâmbătă seara.

De altfel Compania Spedition UMB a transmis duminică, la solicitarea CNAIR, un punct de vedere în care precizează că are suficiente utileje și muncitori în șantier, încă de la începerea lucrărilor și nu a făcut eforturi suplimentare pentru a pregăti vizita ministrului transporturilor Răzvan Cuc.

În punctul de vedere transmis Spedition UMB atrage însă atenția că potrivit programului de lucru, activitatea în șantier se desfășoară de luni până sâmbătă, la toate punctele de lucru stabilite, iar utilajele sunt garate seara în puncte special amenajate pentru a fi păzite pe timpul nopții”.

0 Shares