Zeci de polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău participă, marți dimineața, la 11 percheziții domiciliare efectuate în județele Buzău, Brăila și Ialomița.

sursa foto: romaniatv.net

Sunt vizați suspecți de comiterea infracțiunilor de producere, deţinere şi comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, cu un prejudiciu creat de circa 100.000 de lei.

Cei 11 suspecți vizați sunt bănuiți de deținere, prelucrare și comerț ilegal cu țigarete și urmează să fie duși pentru audieri la sediul IPJ Buzău.

Conform anchetatorilor, ‘cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada iunie – octombrie 2018, ar fi produs ţigarete şi tutun pentru fumat în locuinţele lor, cu ajutorul unor instalaţii artizanale. Ulterior, ei ar fi comercializat ţigaretele şi tutunul pe raza municipiului Buzău, fără documente justificative şi certificate de conformitate, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională fiind estimat la aproximativ 100.000 de lei’.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version