Un număr de opt case au ars, sâmbătă seară, în urma exploziilor devastatoare de la stația GPL din Crevedia.

Alte 11 case au fost afectate de suflul exploziilor și de incendiul produs de acestea, potrivit președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Din datele pe care le avem la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. De asemenea, tuturor familiilor evacuate le vom pune la dispoziţie locuri de cazare în zonă. Totodată, de la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente şi alte ajutoare pentru cei care au fost afectaţi de incendiul de aseară”, a scris el pe Facebook.

Preşedintele CJ Dâmboviţa precizează că a discutat cu prim-ministrul Ciolacu şi a convocat o şedinţă a Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă:

„Am avut o discuţie în această dimineaţă cu premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a pune la punct modul în care îi vom ajuta pe locuitorii din Crevedia ale căror case şi gospodării au ars sau au fost afectate în incendiul de aseară. Tot în cursul acestei dimineţi, am solicitat întrunirea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă astfel încât să acţionăm rapid pentru ca oamenii să se poată întoarce, în cel mai scurt timp, la casele lor”.

UPDATE! Explozii  la staţia GPL de pe DN1A, la Crevedia: 2 morți și 57 de răniți- dintre care 43 pompieri, polițiști și jandarmi
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version