Peste 3.000 de oameni au protestat duminică seară în fața Guvernului, pentru a 20-a zi consecutiv, înfruntând ploaia și frigul, iar tot atâția au demonstrat la Cluj-Napoca, împotriva Guvernului Grindeanu și a Ordonanței 13, care încă nu a fost abrogată prin lege în Parlament.

sursă foto Hotnews

Oamenii s-au adunat începând cu ora 18.00 în Piața Victoriei din București iar punctul maxim a fost, ca în fiecare seară, la ora 21.00, când au aprins lanternele telefoanelor mobile, au cântat imnul și au strigat zeci de minute “Demisia!”.

Circulația dinspre Șoseaua Kiseleff și Calea Victoriei a fost întreruptă la ora 20.30, fiind reluată în jur de ora 22.00.

Pe durata protestului a plouat necontenit, însă manifestanții au venit “înarmați” cu umbrele. Scandările lor împotriva guvernului au fost acompaniate de un grup de toboșari și de fluiere și vuvuzele: “DNA să vină să vă ia!”, “Zi de zi/Aici vom fi!”, “Demisia!”, “Rezistăm/Nu plecăm!”.

 

La Cluj-Napoca au fost peste 3.000 de manifestanți iar la Timișoara, circa 1.500.

La Sibiu, oamenii ieșiți în stradă au demonstrat în ciuda ninsorii și a temperaturilor scăzute. Alte sute de manifestanți au protestat la Alba Iulia, Sebeș, Oradea, Bistrița Năsăud, Craiova, Iași, Suceava etc.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version