Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

A doua înregistrare cu Nicușor Dan. PSD a depus plângere penală la DNA

Marți a fost difuzată a doua înregistrare compromițătoare cu Nicușor Dan în timp ce intervenea pentru un personaj controversat care a construit în „Orășelul Copiilor” un restaurant demolat ulterior de Primăria sectorului 4  Bucurețti. PSD a depus plângere penală la DNA împotriva candidatului dreptei la fotoliul de primar al Capitalei.,

În această a doua înregistrare, difuzată de RTV, fostul jurnalist Cristian Zărescu, actual consilier al primarului Sectorului 4, îi spune lui Nicușor Dan că Mitrache zis ”Câinele”, cel pentru care a intervenit în instanță, a amenințat polițiștii.

Nicușor Dan spune că nu știa acest lucru, dar Zărescu îi continuă o descriere a lui Mitrache în termeni destul de scandaloși, arătând că „lumea spune că e dealer, interlop, pește” și culminând cu faptul că acesta se laudă și îi amenință că o să-i rezolve lui problema Nicușor Dan.

Zărescu îi spune lui Dan în mai multe rânduri să nu se asocieze cu „Câinele”, mai ales pentru planurile pe care candidatul USR PLUS „le are pentru viitor”.

Într-o intervenție telefonică la România TV, Nicușor Dan a declarat că, în calitate de parlamentar, este obligat să apere interesele cetățenilor. „Am încercat să merg la Avocatul Poporului, nu m-a ajutat, și apoi am mers în instanță, cu avocatul cetățeanului și am obținut o hotărâre judecătorească definitivă”.

Ciolacu: „Într-o Românie normală, Orban ar trebui să ceară retragerea lui Nicușor Dan”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți seară, la România TV, că mai mulți parlamentari social-democrați au depus un denunț penal la DNA pe numele lui Nicușor Dan.

Marcel Ciolacu a adăugat, însă, că este convins de faptul că procurorii anticorupție se autosesizaseră deja în cazul lui Nicușor Dan, precizând că „sunt persoane care au fost condamnați la închisoare pentru mult mai puțin”.

Ciolacu a mai declarat că, „într-o Românie normală”, Ludovic Orban ar trebui să ceară retragerea lui Nicușor Dan din cursa electorală, chiar dacă asta ar presupune că PNL rămâne fără candidat la Primăria Capitalei.

Înregistrare compromițătoare pentru Nicușor Dan. Ciolacu: „Este un purtător de vorbe pentru interlopi”
6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv