Reprezentanţii Secţiei 22 de Poliţie Bucureşti anunţă că au reuşit să-l prindă pe pedofilul care, vinerea trecută, a agresat sexual doi fraţi de 5 şi, respectiv, 9 ani, însă șocul imens este că pedofilul – care și-a recunoscut vina – este polițist la Brigada Rutieră a Capitalei – lucru confirmat de Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Polițiștilor.

Polițistul pedofil a fost săltat de procurori luni dimineață, după ce a fost recunoscut chiar de către colegii lui de la Brigada Rutieră București. 

El este agent rutier din 2010 și are vârsta de 45 de ani. Divorțat, agentul are doi copii, dintre care o fiică de 22 de ani. Le-a declarat anchetatorilor că de câțiva ani iubea copiii. Rămâne de văzut dacă vor fi descoperite și alte victime.

Dumitru Coarnă a divulgat și numele acestuia: “E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infracţiune prin 2015, parcă. Informaţia a plecat de la Brigada de Poliţie Rutieră. Stan Eugen, ca persoană fizică, a comis o infracţiune. Sigur că e o problemă de sistem de ce a rămas acolo. Era şoferul unui şef de serviciu. Şi-a recunoscut fapta, din câte ştiu eu”.

Stan Eugen a fost reținut de anchetatori și va fi prezentaț instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii au avut nevoie de mai bine de două zile (aproximativ 72 de ore) pentru a-l prinde pe bărbatul care, vinerea dimineaţa, a petrecut 13 minute în companie unor fraţi, fată şi băiat, pe care i-a agresat sexual.

Micuţii le-ar fi spus părinţilor că bărbatul i-a sărutat de mai multe ori şi i-a mângâiat în zonele intime.

Circa 300 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru acţiunea de a-l prinde pe pedofil. Oamenii legii au luat la puricat circa 200 de blocuri de pe o rază de 50 de străzi, în căutarea principalului suspect.

Poliţistul reţinut în acest caz este bănuit că a mai comis astfel de infracţiuni şi în urmă cu câţiva ani. În 2015, de exemplu, mai multe fetiţe au fost agresate, iar până acum cazurile erau considerate a fi cu autor necunoscut.

Însă, acum, anchetatorii caută să vadă dacă într-adevăr există o legătură între bărbatul reţinut şi cazurile înregistrate în urmă cu câţiva ani.

“La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018, un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de CPP, transmite Poliţia Capitalei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version