A murit miercuri seară, la vârsta de 66 de ani, Adrian Rădulescu, fost membru activ al PMP, consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu și secretar de stat în Ministerul Agriculturii în mandatul de ministru al lui Dacian Cioloș, în Guvernul Tăriceanu.
 
 
Adrian Rădulescu era președintele Asociației Fermierilor din România.
 
„Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin şi Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanţe familiei”, a scris pe Facebook liderul PMP, Cristian Diaconescu.
 
Adrian Rădulescu s-a prezentat miercuri la spital și a fost internat de urgență, potrivit agrointel.ro. Potrivit primelor informaţii, cauza decesului ar fi „insuficienţă multiplă de organe”.
 
Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Horticultura în 1983 în cadrul USAMVB, de la absolvire până în 1988 a fost șef de fermă la IAS Mogoșoaia. În perioada 1989-1990 a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea, iar între 1990-1991 a fost directorul Societăților Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București.
 
Din 1991, Adrian Rădulescu a trecut în privat până în 2007, când a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Tăriceanu. Între 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii Viața Satului. De asemenea, a fost președinte al LAPAR, secretar de stat și consilier prezidențial.
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version