Un microbuz cu 8+1 locuri care transporta români din Ilfov, Bacău și București ce se întorceau de la muncă din Germania a acroșat, sâmbătă, o combină agricolă parcată pe marginea drumului pe DN 7, în apropiere de localitatea Mintia, pe sensul dinspre Arad spre Deva, la intersecția cu un drum secundar – drumul târgului. Toți pasagerii au fost răniți, inclusiv șoferul.

accident microbuz

Din primele cercetări, accidentul a avut loc din cauză că șoferul ar fi ațipit la volan, deoarece impactul a fost deosebit de puternic, motorul microbuzului fiind găsit sub combină.

Două dintre victime se află într-o stare gravă, dar toți cei nouă răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva pentru îngrijiri medicale.

accident microbuz 3

“Nouă persoane au fost transportate la Spitalul Județean Hunedoara – Deva pentru investigații de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Laura Bradu.

Pentru salvarea victimelor au intervenit trei echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara și trei de la Serviciul Județean de Ambulanță.

accident microbuz 1

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version