La o săptămână după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor, prin spânzurare, afaceristul Vasile Turcu (62 de ani) a încetat din viaţă.

Vasile Turcu (sursa foto fanatik.ro)

UPDATE: Deşi iniţial s-a spus că Turcu a încetat din viaţă miercuri dimineaţa, medicii de la Spitalul Floreasca şi rudele acestuia încă nu confirmă oficial decesul afaceristului. Turcu rămâne în moarte cerebrală, fiind ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.

 

Fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti s-a aflat în comă profundă în ultimele şapte zile, Turcu suferind răni grave în urma tentativei de suicid.

Pe 1 martie, Turcu s-a spânzurat cu un cordon în sala de sport de la subsolul vilei în care locuia. La un moment dat, cordonul a cedat, iar Turcu s-a prăbuşit. Zgomotul le-a alertat pe soţia şi menajera acestuia, care au sunat de urgenţă la 112.

Transportat în stare gravă la spital, Turcu s-a zbătut o săptămână între viaţă şi moarte înainte de a-şi da Obştescul Duh. 

Poliţia a demarat o anchetă şi s-au făcut mai multe audieri. Există informaţii conform cărora Turcu a lăsat un bilet de adio prin care cerea iertare soţiei şi copiilor “pentru că nu mai pot să am grijă de voi ca înainte”.

Cunoscut mai ales pentru că era patronul firmei Romconstruct, care a pus mâna pe câteva contracte babane cu statul, Turcu a spart o avere impresionantă din cauza pasiunii sale pentru femei frumoase, dar şi din cauza copiilor.

Ajuns la sapă de lemn, Turcu a cedat presiunii, mai ales că existau informaţii conform cărora ar fi urmat să intre pe mâna procurorilor DNA din cauza contractului pentru renovarea Arcului de Triumf.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version