A fost alertă maximă, marţi seara, în Bucureşti, după ce o tânără de circa 25 de ani a murit lovită de metrou.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.00, în staţia de metrou Dristor 1. Iniţial s-a spus că ar fi fost vorba despre o tentativă de suicid. Însă ulterior a apărut un scenariu care până marţi ar fi fost greu de imaginat.

Concret, au apărut informaţii conform cărora tânăra ar fi fost împinsă de pe peron în faţa trenului de o altă femeie. De altfel, un incident asemănător a fost reclamat la staţia de metrou Costin Georgian, marţi după-amiaza.

Forţele de ordine au intrat în alertă, după ce tânăra implicată în incidentul de la staţia Costin Georgian, şi care a scăpat nevătămată, a reclamat incidentul în care a fost implicată.

Peste 100 de poliţişti au luat cu asalt toate staţiile de metrou, în căutarea principalei suspecte, existând informaţii conform cărora cele două incidente ar fi fost legate între ele.

În cele din urmă, poliţiştii de la Transporturi au identificat-o pe suspectă ca fiind o femeie în vârstă de 36 de ani. Aceasta a fost dusă la sediul Poliţiei Capitalei şi audiată peste noapte, urmând să fie emis şi un mandat de reţinere.

Deocamdată nu se ştie motivul pentru care s-a recurs la asemenea gesturi, însă specialiştii susţin că nu poate fi vorba decât despre probleme psihice.

Ancheta continuă sub conducerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version