Agitație mare, joi dimineața, la sediul DIICOT din București.

siursă foto: RomaniaTV

Încă de la prima oră s-a prezentat, pentru a fi audiat, actorul Alexandru Arșinel. A fost chemat pentru a da explicații în legătură cu dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat că a delapidat Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Lucan este acuzat că a prejudiciat Institutul cu peste un milion de euro, bani de care și-a dotat clinica privată cu aparatură ultramodernă. Iar cu aparatura respectivă a operat sute de pacienți de la care a stors în jur de 4.000 de euro de operație.

Alexandru Arșinel a ajuns pe mâna procurorilor DIICOT după ce a fost arătat cu degetul de USR-iștii Vlad Voiculescu și Emanuel Ungureanu.

Arșinel a trebuit să dea detalii în special în legătură cu operația suferită în 2013, când se spune că Mihai Lucan i-a făcut transplant peste rând, în dauna altora pacienți care erau înscriși pe lista de așteptare și mizau de ani buni pe obținerea unui rinichi nou.

Arșinel este al treilea nume mare audiat în dosarul lui Lucan, după Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății, și Emil Boc, fost premier și actual primar al municipiului Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version