Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DIICOT a clasat dosarul 10 August, la 2 ani de la violențele jandarmilor / Cazan, Cucoș, Sindile scapă de urmărirea penală / POLITICĂ: Miercuri se încheie sesiunea parlamentară extraordinară / Legea privind carantinarea și izolarea va fi votată de Senat / Comisia juridică a încheiat marți noapte dezbaterile / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, a anunțat Iohannis /     

 

Breaking News:
 

Ana Birchall, acceptată de Iohannis vicepremier interimar după respingerea lui Corlățean

Ana Birchall, noul ministru al Justiţiei, a fost acceptată de preşedintele Klaus Iohannis ca viceprim-ministru interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Șeful statului a semnat, marţi, decretul, informează Administraţia Prezidenţială.

Propunerea premierului Viorica Dăncilă de numire a lui Titus Corlățean în această funcție a fost respinsă de șeful statului în urmă cu o săptămână, precizând că acesta “va fi ministru la nimic”.

Marți, Dăncilă a anunțat: “Am trimis astăzi propunerea către Cotroceni, către domnul preşedinte Iohannis. Am discutat despre această propunere, aştept răspunsul domnului preşedinte. Eu cred că domnul preşedinte nu are motive să respingă această propunere, având în vedere că Ana Birchall a fost vicepremier pentru parteneriat strategic” 

22 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv