Andrei Dolineaschi, fostul vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, este audiat, joi, de procurorii de la DNA Oradea.

dolineaschi

Dolineaschi a fost chemat să dea noi detalii despre dosarul în care personaj principal este Mircea Govor, preşedintele PSD Satu Mare.

Dolineaschi a fost pus şi el sub învinuire în acest dosar, fiind acuzat de două infracţiuni de complicitate la folosirea influenţei sau a autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic.

Procurorii DNA susţin că Govor intervenea, prin intermediul lui Dolineaschi, pe lângă persoane din conducerea ANAF pentru a-şi impune favoriţii în fruntea AJFP Satu Mare.

“Ajutorul dat de suspectul Dolineaschi Andrei a constat în: solicitarea şi obţinerea unor documente cu caracter confidenţial de la persoane cu funcţii de decizie în cadrul ANAF ce au fost transmise ulterior inculpatului Govor Mircea Vasile, transmiterea solicitărilor pe care inculpatul Govor Mircea Vasile le făcea în sensul arătat mai sus, către factorii de decizie din cadrul ANAF, punerea în legătură directă a inculpatului Govor Mircea Vasile cu factorii de decizie din cadrul ANAF, etc.”, spun procurorii.

În acest dosar au fost audiaţi inclusiv Victor Ponta sau Liviu Dragnea, aceştia ajungând să fie implicaţi în dosar după ce procurorii au dat publicităţii mai multe înregistrări în care Govor se lăuda în faţa celor care nu doreau să joace după cum cânta el că îi va da în gât la oamenii cei mai importanţi din structura centrală a PSD-ului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version