IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a ajuns, luni, la Judecătoria Constanța, unde a fost audiat ca martor.

IPS Teodosie (sursa foto tvlitoral.ro)
IPS Teodosie (sursa foto tvlitoral.ro)

Teodosie și-a prezentat opinia în legătură cu un dosar de șantaj demarat încă din 2012. În luna martie a acelui an, preotul Ciprian Stoichin a călcat pe bec și s-a culcat cu o enoriașă.

Bărbatul a fost filmat în timpul partidei de amor de Ionuț Cristian Picu, absolvent de Teologie, și de Marcel Marin, fost membru al Coralei Armonia, care aparține de Arhiepiscopia Tomisului.

Ulterior, Picu și Marin au vrut să scoată 15.000 de euro pentru a nu da publicității imaginile compromițătoare. Ședința de judecată de luni a fost declarată închisă, tocmai la solicitarea lui IPS Teodosie, iar acesta nu a dorit să comunice cu presa la intrarea sau ieșirea din sediul Judecătoriei Constanța.

Vă reamintim că IPS Teodosie a ajuns, în iulie, și la sediul din București al Direcției Naționale Anticorupție, fiind audiat în dosarul cărților scrise în închisoare de pușcăriașii celebri.

Teodosie a girat una dintre cărțile scrise de Gigi Becali după gratii, ”Muntele Atos, patria ortodoxiei”, carte redactată între 19 august și 3 septembrie 2014.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version