După ce luni Mitropolitul Ardealului a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie, marţi a venit rândul Arhiepiscopului Tomisului să dea ochii cu procurorii.

sursa foto obiectivbr.ro
sursa foto obiectivbr.ro

Teodosie Snagoveanul a ajuns, marţi dimineaţa, la sediul DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul cărţilor scrise, după gratii, de puşcăriaşii celebri.

Mai exact, Teodosie Snagoveanul, ca şi Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, trebuie să dea şi el detalii despre avizul acordat pentru una dintre cărţile scrise după gratii de Gigi Becali.

Afaceristul a obţinut reduceri importante ale pedepsei graţie cărţilor scrise de el şi aprobate de Mitropolitul Ardealului şi Arhiepiscopul Tomisului.

Se discută caracterul ştiinţific al lucrărilor, însă Gigi Becali a precizat că, în opinia sa, lucrările respective au un caracter ştiinţifico-religios.

Totuşi, libertatea.ro susţine că dosarul ar putea lua o întorsătură neaşteptată dacă se confirmă faptul că Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a confirmat, în faţa procurorilor, că o parte din cărţile cu tentă religioasă semnate de Gigi Becali a fost scrisă, de fapt, de călugări.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version