Traian Băsescu va fi audiat, marți după-amiază, la Parchetul General, în dosarul deschis de procurori după difuzarea pe România TV a înregistrării fugarului Sebastian Ghiță în care fostul președinte a fost înregistrat de acesta în timp ce vorbea despre “dosare măsluite”. 

basescu masina

În înregistrare, Traian Băsescu spune, printre altele, că a aflat, “din informații primite de la structurile specializate”, despre manevra de condamnare a escrocului Dan Voiculescu în dosarul ICA. Manevra a fost concepută de Coldea și Kovesi, prin înlocuirea judecătorului “indecis” Mustață cu “executoarea” Bogdan, potrivit afirmațiilor ex-președintelui României.

Băsescu a recunoscut public că a făcut acele afirmații, dar s-a declarat supărat pe Ghiță că l-a înregistrat stând cu el la masă și că nu a redat în integralitate spusele sale, astfel că a schimbat contextul.

“Eu sunt furios pe Ghiță pentru că și-a permis să mă înregistreze stând cu mine la masă. (…) Dar nu vreau să discut, pentru că voi merge la Parchet, probabil, și acolo voi spune tot”.

Întrebat despre ce a discutat în plus față de înregistrările redate de Ghiță, Traian Băsescu a spus că “au fost mai multe, eu am discutat și despre nedreptatea cu frate-miu, și de Ioana, dar el a scos numai ce i-a convenit”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version