Capitala s-a aflat sub cod galben de furtună, iar decizia primarului Gabriela Firea de a închide şcolile miercuri, la ora 17.00, a creat haos.

sursa foto romaniatv.net

S-a circulat bară la bară în mai toate zonele Capitalei, iar după ora 20.00, când era anticipat momentul de vârf al furtunii, abia dacă mai găseai oameni pe străzi.

La prima vedere, mega-furtuna anticipată de autorităţi a fost un mare fâs. Totuşi, în partea de nord a Capitalei au existat câteva reprize în care a plouat torenţial şi cu grindină.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce un copac a căzut peste el pe Şoseaua Viilor, în Sectorul 5. Zeci de străzi au fost blocate din cauza copacilor căzuţi, iar mai multe autoturisme au fost avariate pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe Strada Mitropolit Antim Ivireanul şi pe Strada Radu Boiangiu.

În plus, trei curse aeriene care trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, din Bucureşti, au fost redirecţionate. O cursă Blue Air de la Heraklion a aterizat la Constanţa, acelaşi lucru făcându-l şi o cursă Qatar Airways de la Doha.

O cursă Ryanair de la Berlin a aterizat tocmai în Bulgaria, pe aeroportul din Varna.

Acuzată că a creat panică inutil, primarul Gabriela Firea se laudă că “preferăm o aglomeraţie în trafic decât pierderi de vieţi omeneşti. Dacă furtuna se confirma pentru ora 17.00, ce se întâmpla cu micuţii aflaţi în exterior?”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version