Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Ciucă, îmbrobodit de Kelemen Hunor: Menținem stabilitatea politică și coaliția

Premierul Nicolae Ciucă a fost îmbrobodit de Kelemen Hunor în privința aplauzelor UDMR-iștilor la discursul scandalos al prim-ministrului Viktor Orbannu la Băile Tușnad, iar explicația acestuia „ne permite să menținem stabilitatea politică și coaliția”.

A fost un angajament al nostru să-i solicităm președintelui UDMR explicații. Explicațile au curpins trei punctul. Unu că nu a participat la accea activitate. Doi că nu poate fi învinuit pentru ce a au spus alții. Trei, că a fost vorba de comentarii de nunanță pe care dumnealui le va explica personal. Din discuțiile avute a reieșit foarte clar că nici dumnealui nici UDMR nu se îndepărtează de valorile democratice euroatlantice. Este o explicație care ne permite să menținem stabilitatea politică și continuarea coaliției. Eu v-am comunicat ce s-a discutat la coaliție, au fost răspunsurile prezentate la coaliție”.

Despre ruperea coaliției cu UDMR a filialei PNL Satu Mare, Ciucă a declarat:

„PNL este un partid care asigură autonomia funcționării și deciziei la nivel de filială. Fiecare are drept de a lua decizii pentru a gestiona situația politică pe plan local. Ce s-a petrecut la Satu Mare a fost o decizie a filialei PNL Satu Mare, care nu are nici un impact asupra stabilității coaliției, urmând să identificăm care sunt problemele ca să intervenim de la nivel central și să rezolvăm problema acolo. E clar că în mai multe filiale există dispute politice în coaliție, și este o chestiune de timp de când s-a format coaliția. Ce doresc să se înțeleagă este ca tot ce am reușit până în acest moment are ca fundament stabilitatea politică. Nu cred că poate cineva să-și permită să destabilizeze o coaliție  care funcționează, are rezultate. Dar problema de la nivelul filalei Satu Mare va fi rezolvată local”.

PNL a rupt coaliția cu UDMR la Satu Mare. Stroe: „Decizia e individuală pe filiale”
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv