Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Cod Galben de ploi, grindină și vijelii în 6 județe. Instabilitate accentuată în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atenţionare Cod Galben de ploi, grindină, descărcări electrice și vijelii, până joi la ora 10.00, în şase judeţe din vestul ţării (Bihor, Arad, Timişoara, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj).

Totodată, ANM a emis o informare de instabilitate atmosferică pentru majoritatea regiuniulor din țară, de miercuri după-amiază și până vineri la ora 21.00.

foto: Jean-Mihai Pîlșu

Astfel, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină şi averse ce vor avea caracter torenţial. Cantităţile de apă vor depăşi 25 – 30 l/mp.


De asemenea, de miercuri după-amiaza şi până vineri la ora 21:00 va fi instabilitate atmosferică în majoritatea regiunilor.

La început în sud-vestul şi vestul ţării, apoi şi în celelalte regiuni, vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, grindină.

În perioade scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25 – 30 l/mp. 

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv