Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

Codul Galben de ploi, prelungit până miercuri. Cod Portocaliu până luni

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit duminică, până miercuri, avertizarea Cod Galben de ploi și vijelii, iar până luni, a emis Cod Portocaliu în 33 de judeţe.

Codul Portocaliu este în vigoare de duminică, ora 10:00, până luni, la ora 6:00, în aproape toată ţara, cu excepţia judeţelor Caraş-Severin, Gorj, Vâlcea, Giurgiu, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi municipiul Bucureşti.

Astfel, în Moldova, Maramureş, Transilvania, Crişana, şi local în Banat, Dobrogea şi Muntenia, vor fi intervale de timp cu averse torenţiale şi se vor acumula cantităţi de apă de peste 40 l/mp şi pe arii restrânse 50-80 l/mp.

Vor fi şi intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice şi grindină.

Totodată, de duminică, ora 10:00, până luni, la ora 10:00, se vor afla sub Cod galben judeţele Caraş-Severin, Gorj, Vâlcea, Giurgiu, municipiul Bucureşti, şi, parţial, Constanţa, Tulcea şi Mehedinţi.

În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp şi pe arii restrânse 40-50 l/mp.

Cod Galben în toată țara, de luni până miercuri, cel puțin

Începând de luni, ora 10:00, până miercuri, la ora 10:00, va fi în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în toată ţara.

Vor fi frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii.

Cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp şi pe arii restrânse 40-60 l/mp.

319 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv