Ionuţ Mihăilescu, fostul consilier al Alinei Bica, este audiat marţi la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Alina Bica (sursa foto: romaniatv.net)
Alina Bica (sursa foto: romaniatv.net)

Mihăilescu este audiat într-un dosar în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi de favorizarea făptuitorului, după ce în faţa instanţei nu a mai susţinut denunţul pe care l-a făcut la DNA împotriva Alinei Bica.

Ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Mihăilescu a precizat că nu mai susţine denunţul respectiv pentru că este implicat într-un alt dosar alături de Alina Bica, iar în dosarul respectiv a făcut acord de recunoaştere a faptelor astfel că orice ar spune despre fosta şefă a DIICOT ar putea fi folosit împotriva sa.

Iniţial, Mihăilescu spusese că a intermediat şpaga încasată de Alina Bica de la Horia Simu pentru a-i rezolva acestuia mai multe dosare cu retrocedări.

Când a aflat că fostul ei consilier nu-şi mai susţine denunţul, Alina Bica a izbucnit în lacrimi, ea precizând că a făcut aproape două luni de arest preventiv în baza denunţului respectiv şi că nu mai primeşte înapoi zilele respective.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version