La Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va fi prezentat joi, de către Elena Rădescu, coordonatorul echipei de control la Direcția Naționale Anticorupție (DNA), Raportul Inspecției Judiciare.

Inițial, Elena Rădescu urma să se prezinte în fața Secției pe 16 octombrie, însă aceasta a cerut să își susțină punctul de vedere la o dată mai recentă pe motiv că este plecată din țară.

Astfel, potrivit ordinii de zi de joi, Secția pentru procurori urmează să ia în discuție “Raportul Inspecției Judiciare numărul 5115/IJ/982/DIP/2017 având ca obiect ‘eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi și regulamente, de către conducerea structurii centrale a Direcției Naționale Anticorupție, precum și respectarea normelor procedurale și regulamentelor de către procurorii și personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat'”.

Raportul a fost deja trimis pe 5 octombrie de Inspecția Judiciară către Secția pentru procurori.

Controlul a fost derulat inițial între 17 iulie – 11 august, însă Inspecția Judiciară a decis să prelungească verificarea până pe 25 august, având în vedere că volumul de activitate real îl depășea pe cel previzionat de inspectori.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version