Un incendiu puternic s-a propagat masiv la depozitul de lacuri, vopseluri și mase plastice Doraly, de 3.000 mp, din comuna Afumați, județul Ilfov, iar 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două echipaje de descarcerare și trei echipaje SMURD acționează la fața locului. 

Circulația rutieră este oprită în zonă atât pe Centura Capitalei, cât și pe DN2 dinspre Buzău spre București circulația este sistată – pe celălalt sens circulându-se cu dificultate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov, Daniel Vasile, a spus că fumul este extrem de toxic și că patru persoane au făcut atac de panică.

”Manifestare violentă, dispozitiv pe laturile depozitului, nu se poate intra în interior. Sunt patru persoane cu atac de panică la ambulanțele SMURD”, informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

Autoritățile au transmis prin sistemul Ro-Alert un mesaj de alertare a populației: „Incendiu complex comercial Soș. București-Urziceni, zona Doraly, cu degajări mari de fum. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție. DSU -IGSU”.

 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version